RAHSIA SIHAT MENAWAN

BEDAK ARAB Kokuryu Super Summer Cake

******* PROMOSI BEDAK ARAB 50g!....
(sah untuk color CHERY & ROSHELLE sahaja!)
RM38sm/ RM43ss FREE POSTAGE!!!
selagi stok masih ada!!!
sms/ whatsapp 012-5560896

.................................................................................
.....................................................................
...................................



Inginkan wajah lembut, gebu, bercahaya dan berseri2 ? cubalah Kokuryu Super Summer Cake (bedak arab)...dgn pilihan warna yg ssuai utk smua warna kulit...bila dpakai warnanya juga mngikut darah masing2....

Kokuryu Super Summer Cake (bedak arab) didtgkn dgn Kokuryu Beauty Sponge.

Menggunakan teknologi jepun dan dibuat di Filiphine.

Bedak Arab merupakan powder digabungkan dgn krim kecantikan secara saintifik mbentuk powder, foundation,moisturizer dlm satu. Bedak Arab ni kiranya 3 dlm 1.Bedak ini merupakn formula kecantikan yg unik dan sesuai utk semua kulit.Didtgkn dgn warna yg halus, tidak menggelapkan kulit, mampu melindungi jeragat,parut dimuka anda dan senang aje BASAHKAN SPONGE dan terus sapu ke muka anda.

Anda akn kelihatan cantik semulajadi wlpun berjemur di bwh sinaran matahati malah akan melembapkan kulit muka anda.

Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit lansung!)


 KELEBIHAN BEDAK ARAB:
-halal dan boleh dibawa solat
-harga yg berbaloi dan tahan 3-4 bulan
-3 in 1(powder,foundation n moisturizer)
-tahan selama 8 jam
-bedak ni boleh serap ke dlm kulit dlm masa 1 minit dan mberi kesan semulajadi
-sangatt berkesan bila berpeluh lagi cantik,shining dan glowing
-bedak ni wangi
-bedak ni ikut darah pemakai
-boleh cover kulit bminyak
-melindungi jeragat dan jerawat
-dpt mgecutkan jerawat
-muka semakin gebu dan lembut
-UV protection


bagi wanita2 yang nak tukar bedak compact baru ke atau tercari2 bedak compact mana yang sesuai dengan kulit anda, boleh lah cuba bedak arab ni.

PROMOSI!!!
1 PC RM45SM/ RM50SS FREE POSTAGE

http://www.facebook.com/maznahzin?ref=tn_tnmn#!/media/set/?set=a.509334059092214.130680.100000468740643&type=1



SMS/WHATSAPP 012-5560896 (PN. MAZNAH)


******JUALAN BORONG DIHENTIKAN BUAT SEMENTARA WAKTU******




Cara menggunakannya:
- Basahkan span
- Sapukan span pada bedak
- Ratakan ke seluruh muka

 PILIHAN WARNA:
RUSSET - KULIT MELAYU/CERAH SEDERHANA/KEBANYAKAN KULIT ASIA/NATURAL
OREN BLUSH - KULIT CERAH / CHINESE SKIN

CHERRY/ ROSHELLA -KULIT SEDERHANA CERAH
CHERRY PINK /PUGGY PINK - KULIT CERAH/ UTK YG NK KULIT NMPK COMEL PINK2 MERAH

****color RUSSET adalah yang paling mendapat sambutan tinggi & paling sesuai untuk kebanyakan kulit wanita asia/melayu*****




PERHATIAN!!!
BERHATI2 DENGAN PRODUK BEDAK ARAB TIRUAN/PALSU!!!

Untuk makluman semua...Pastikan Bedak Arab yang dibeli ORIGINAL. Dah ramai orang yang terkena Bedak Arab TIRUAN made in China ni kerana terpedaya dengan harga yang ditawarkan..sangat murah termasuklah harga pembelian borong. Akibatnya kulit muka jadi rosak dan semakin teruk.. tertipu dengan harga yang murah, akibatnya muka yang  merana. Padahal, Bedak Arab yang original mampu mengecutkan jerawat & bukan menambahkan lagi kerosakkan pada kulit wajah...Fikir2kanlah... :)

Terdapat beberapa perbezaan antara Bedak Arab Original & tiruan.. Harap anda semua berhati-hati ketika membeli..perhatikan:....(***GAMBAR SAYA AKAN UPLOAD KEMUDIAN YE***)

1.  WARNA BEKAS produk TIRUAN LEBIH CERAH daripada produk yang yang ASLI.
2.       Terdapat code CN-+++ dibahagian bawah belakang kotak Bedak Arab yang palsu..
3.      Bedak Arab PALSU LEBIH NIPIS & RINGAN berbanding Bedak Arab Original.
4.      Kebanyakkan cust keliru dengan penggunaan stiker bertulisan arab ni..disini saya akan terangkan..
**tidak semestinya Bedak Arab yg tidak mempunyai sticker berlebal tulisan arab itu tiruan. Terdapat juga Bedak Arab yang Original yang dijual tidak mempunyai sticker berpelakat bertulisan arab.. sebagai mana yang  kita tahu..Bedak Arab Kokuryu juga turut dihasilkan/dikilangkan di Filipina menggunakan teknologi Jepun
**yang sebetulnya..
Bedak Arab TIRUAN juga mempunyai sticker berlabel tulisan Arab tetapi STICKER PRINTED pada kotak..yang ORIGINAL berSTICKER PELEKAT....
5.      Terdapat juga perbezaan tulisan emas pada depan dan tepi kotak:
**TIRUAN: TULISAN TAK TIMBUL
**ORIGINAL: TULISAN TIMBUL
6.      Pemakaian dan sapuan:
**TIRUAN: perlu pakai banyak baru terserlah
**ORIGINAL: hanya sedikit sapuan dah memadai
7.      Bau:
**TIRUAN: bau tak kuat
**ORIGINAL: baru buka kotak bau dah semerbak 
8.      Tulisan bahagian belakang:
** TIRUAN: kurang embossed (timbul) & tidak kemas
** ORIGINAL: embossed, kemas & teratur
9.      Di belakang bekas bedak ada cop emas juga dan ada tulisan " sun joil city". kalau bedak original " sun juan city" (sila rujuk pada pic kat bawah ye..)
10.  Di belakang bawah kotak bedak tertulis CN NO:.. LOT NO:... MPG DATE:.... kalau bedak original tertulis LOT NO: .... MPG DATE: .....

11.   Span: Packing beauty sponge tiruan lebih cerah....  Lihat kesan warna pink yang tak boleh luntur lepas dicuci pada sponge tiruan..(sponge tiruan agak kasar dan sedikit nipis)

ISTIMEWA