Mineral Coffee....Kopi GARAM BULUH


Pernah tak uols minum kopi bergaram??

~ tak ada gula

~ tak ada kolestrol

~ tak ada pewarna???

coffee ni tak bergula, the only coffee yang ada garam...dan guna Garam Buluh lagi ( garam buluh bukan garam biasa...bagua untuk kesihatan). Yang bestnya pasal coffee ni, rasanya lemak-lemak macam tu. Tak terlalu pekat sampai melekat di tekak. Ala-ala cair tak cair..just nice la senang cerita. Bila isikan air panas, aromanya semerbak ...menyegarkan. Sedap sangat.. yang tak suka coffee sure akan minum coffee punya...Orang yang dah minum coffee ni sure akan repeat order punya.

Bagi yang berpenyakit, jangan risau yer, sebab bila minum takkan kencing manis punya, bagi yang migrain.. bila minum coffee ni in shaa Allah akan release migrain, rasa lebih ringan dan lapang. Kebanyakkan yang minum ni memang migrain, pesakit kencing manis bila minum coffee ni , kencing manis stable je..takkan naik bacaannya. 

Bagi yang berdiet,bila minum rasa coffee ni akan sentiasa rasa kenyang. Tak lapar pun...Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan....Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.....Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.....Melegakan tekanan.


Harga pun tak mahal mana baru RM30.00 sahaja ( 20 sticks). postage untuk semenanjung RM 7 dan sabah sarawak RM 11. Kalau berminat, boleh la sms/ whatsapp 012-5560896 yer...


Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

RAMUAN UTAMA:
kopi Robusta, garam buluh

KEBERKESANAN:
- Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
- Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
-  Menghilang-Melegakan tekanan.

CARA PENGAMBILAN:
Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.


Cepat letih?
Banyak angin dalam badan?
Ada gastrik ?
Nak berjaga malam?


Jom try KOPI MINERAL....
Kopi ni mmg special & lain dari yag lain....KERANA.....:
- TANPA GULA- sangat sesuai utk yg ada DIABETIS/DARAH TINGGI
- KURANG KAFFEIN- sesuai utk ANAK2 & mereka yg ada MIGRAINE
- TANPA BAHAN PENGAWET- sesuai utk SEMUA GOLONGAN termasuk ANAK2 YG SEDANG BELAJAR

- TANPA KOLESTROL
- Mengandungi GARAM BULUH- Kaya BAHAN MINERAL & elemen mikro yg baik utk KESIHATAN






KOPI MINERAL NEUTRALKAN ASID DALAM BADAN:
- Perut rasa kenyang
- Turunkan paras gula
- Turunkan tekanan darah
- Lancarkan sistem perkumuhan
- Turunkan berat badan
- Hilangkan gastrik dan kembung perut







Stress. ..sakit kepala. .. ..jom berehat dulu dgn scawan mineral coffee. ...turunkn tekanan darah....yg ada kencing manis pun leh turunkn bacaan gula....yg ada migrain pun boleh minum....tanpa kafein. ..tanpa gula. ...tanpa bahan pengawet....kaya dgn garam mineral & satu2nya kopi dgn garam buluh. ..







MamaMilky....memperbanyakkan susu ibu

MEMPERKENALKAN.... PRODUK BARU MAMAMILKY KELUARAN HIJRAH

Satu lagi produk makanan kesihatan bermutu dari jenama HIJRAH CHOCOLATE Sdn Bhd. Ianya dihasilkan dalam bentuk yang siap sedia untuk dimakan.

MamaMilky membantu;
-melancarkan pengeluaran air susu
-membanyakkan jumlah air susu
-menjadikan air susu lebih pekat
-air susu lebih berkhasiat untuk bayi
-anak yang menyusu lebih sihat
-ibu yang menyusukan lebih bertenaga

MamaMilky diformulasikan dari gabungan makanan berkhasiat seperti Pegaga, Lobak Putih, Madu, Kurma, Coklat Tanpa Gula dan Vitamin. Ianya dapat membantu badan dalam pengambilan Zat yang seimbang agar dapat menghasilkan kandungan susu ibu yang lebih baik.

Kadar penghasilan susu ibu tidaklah bergantung kepada besar atau kecil saiz badan seseorang ibu.
Ianya berkait rapat dengan amalan pemakanan ibu-ibu untuk mencapai keseimbangan zat yang diperlukan.

Kebiasaannya ibu-ibu menyusu mengalami masalah;
-susu yang keluar sedikit/kurang
-susu yang keluar tidak lancar
-susu lambat keluar selepas kelahiran
-payudara terasa perit semasa awal penyusuan
-ibu-ibu kurang tenaga/stamina dan semangat untuk menyusukan bayi
-ibu menyusukan mengalami pelbagai bentuk tekanan 



SEKOTAK MENGANDUNGI 12 BIJI (kegunaan 12 hari):
RM70 sm/ RM73 ss Sekotak
+ postage RM6 sm / RM7 ss


MAMAMILKY: Bayi puas menyusu, susu lebih banyak dan pekat.

========================
TESTIMONI PENGGUNA MAMAMILKY
========================
Pekerjaan pengguna: Eksekutif
Nama pengguna: Zanariah Sulaiman, Klang, Selangor.
Umur anak: 11 bulan

Keadaan SEBELUM memakan MamaMilky:
Pam pagi dapat 1oz sahaja. Pam tengahari dapat 2.5oz (di bulan puasa). Bila berada bersama bayi, bayi menolak menyusu guna botol. Prefer direct feed tetapi bayi meragam seperti tidak puas menyusu. Dapat rasakan breast lembik/kurang susu.

Perubahan pengguna SELEPAS memakan MamaMilky:
- Pam pagi dapt 3oz dan tengahari 4oz. Anak dapat tidur lena seolah-olah puas menyusu. Breast rasa sentiasa penuh/keras.
- Susu lebih pekat dan susu mengalir lebih lancar.


Kadar PENGAMBILAN MamaMilky: 1 biji (pagi)
Masa PERUBAHAN: Selepas 2 hari

Tarikh Testimoni: 04/08/2013

================================
MamaMilky diformulasikan dari gabungan makanan berkhasiat seperti Pegaga, Lobak Putih, Madu, Kurma, Coklat Tanpa Gula dan Vitamin. Ianya dapat membantu badan dalam pengambilan Zat yang seimbang agar dapat menghasilkan kandungan susu ibu yang lebih baik.






Jom like page saya di sini:
https://www.facebook.com/CoklatMindaHijrah

Marine Essence Beauty Bar @ "sabun cerah ketiak"






Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!





BAHAN2 UTAMA/ KELEBIHANNYA:


Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.
Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.
Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.
Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.
Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.
Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.
CARA PENGGUNAAN:
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.
PENYIMPANAN:
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan











sms/whatsapp 012-5560896